Marcel van Stein, guitars & vocals

Begonnen op de middelbare school met gitaar spelen, en een boost gekregen na het zien van mijn eerste liveconcert in de Jaap Edenhal: Rory Gallagher, wat een held! Sinds ruim 10 jaar bespeel ik met de veelzijdige muzikale vrienden van Mainstage,  de akoestische en elektrische gitaar, daarnaast zing ik graag. Soms lead, vaak backing!

Door de veelzijdigheid zijn wij in staat om een breed repertoire te spelen, waarbij het uitgangspunt is dat we er bovenal zelf plezier in willen hebben. Mainstage vertegenwoordigt voor mij alles wat ik in muziek zoek: passie, muzikaliteit, harmonie en veelzijdigheid en dynamiek.

 


STUFF:

 

Guitars:  PRS Mark Tremonti, Eastman 612 CE

Amps: AER Alpha Acoustic, Fender Hot Rod Deluxe

 

Dunlop Wah, Carl Martin Delayla, Boss Chorus